Søk etter produkterLukk søk

Hvordan fungerer det?

Det første du må gjøre er å finne en bok du har lyst til å høre. Klikk på Legg i handlekurvenSå langt er alt som en hvilken som helst annen nettbutikk. Forskjellen er at du her kjøper en lyd-fil i stedet for et fysisk produkt. Når du så trykker på Gå til kassen vil du bli bedt om å logge deg inn på kontoen din. Dersom det er første gang du handler, blir du bedt om å registere deg. Så fort du har gjennomført kjøpet, vil du få tilgang til lydboken. Du kan spille av boken med det samme. Eller du kan laste den ned.

Slik lytter du til en lydbok

Alle bøker du har kjøpt i KABBs lydbokbutikk finner du på Min konto under menyvalget Mitt lydbokbibliotek. Husk at du må være logget inn for å få tilgang til dette. Spill av boken du ønsker å lytte til ved å klikke på den grønne avspiller-knappen. Lydbokavspilleren er avhengig av at du er koblet på nett, og det vil påløpe kostnader ved strømming. 

  1. Logg inn på “Min konto”
  2. Gå til “Ditt lydbokbibliotek”
  3. Trykk på den grønne Play-knappen under boken du vil høre
  4. Sett avspillingen på pause for å fortsette senere
  5. Nå er det bare å nyte lydboken

Laste ned lydbok:

Hvis du ønsker å lytte til boken når du ikke er tilkoplet internett er det også mulig å laste den ned til datamaskinen eller mobiltelefonen din. Klikk på lenken som heter Last ned lydboken. Denne finner du i høyre hjørnet i avspilleren. Når boken er lastet ned, vil den kunne spilles av i et musikkprogram på enheten din. Om du bruker mobil, bør du være obs på at denne ikke nødvendigvis åpner seg i iTunes eller tilsvarende. Den legger seg gjerne i mappen Nedlastninger og må hentes frem derfra. 

  1. Logg inn på “Min konto”
  2. Gå til “Ditt lydbokbibliotek”
  3. Klikk på “Last ned lydboken”
  4. Da får du en mp3-fil på din datamaskin eller mobil
  5. Nå kan du spille den av i en musikkspiller uten å være koblet på nett. 

Husk at boken kan være stor og at det kan påløpe ekstra kostnader ved nedlastingen. Last ned store bøker når du har tilgang på WIFI.